Uzbuna na Bernabeuu: Rafa nije ozbiljno niti počeo s Realom, a već je na pravim mukama

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.06.15. | 15:17

Podeblja lista ozlijeđenih u Madridu...

Rafa Benitez još pošteno nije ni preuzeo konce na Santiago Bernabeuu, a već je na mukama. Naime, niti dolazak ljeta nije ublažio probleme s ozljedama, koje su mučile Real i tijekom cijele prošle sezone, a posebno u završnici.

I prije prvog treninga u Madridu, Benitez već zna da ne može računati na podeblji popis igrača. Zadnje su se Modriću, Benzemi, Pepeu, Marcelu i novopridošlom Danilu na listi ozlijeđenih pridružili Coentrao i vratar Navas. Naravno, ima vremena da se netko od ovih imena oporavi do početka priprema 10. srpnja, ali činjenica jest da situacija nije nimalo bezazlena.

Benzema, Pepe i Modrić nisu uopće igrali u finišu prošle sezone. Francuz je čak propustio reprezentativne akcije u lipnju, a sve u Realu pogotovo muči Luka Modrić, koji zbog boli u koljenu nije mogao igrati niti na nedavnoj humanitarnoj utakmici u organizaciji Khedire. Marcela muče leđa, Danilo ima problema s desnim gležnjem, Coentrao se ozlijedio na prijateljskom susretu Portugala i Italije, dok je Navas zaradio ozljedu Ahilove tetive. Kostarikanac će čak propustiti predstojeći Gold Cup, na kojem njegova reprezentacija ima velike ambicije.

U Madridu sada sa strahom osluškuju vijesti oko Casemira i Jamesa Rodrigueza, dvojca koji je trenutno aktivan sa svojim nacionalnim momčadima na Copa America...

(Foto: Action Images)


Tagovi

Real MadridRafael BenitezLuka ModrićKarim BenzemaFabio CoentraoPepeKeylor NavasMarceloDanilo

Ostale Vijesti