UTAKMICA DANA: Liverpool lovi petu uzastopnu pobjedu protiv fenjeraša

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.01.18. | 10:23

Redsi se nalaze u sjajnoj formi.

Najzanimljiviji dvoboj današnjeg dana bit će posljednja utakmica 24. kola Premiershipa. Posljednji Swansea dočekuje četvrti Liverpool. Ako Redsi pobijede s tri razlike skočit će na 3. mjesto, a ako upišu s pobjedu s jedan ili dva razlike ostat će četvrti, ali s jednakim brojem bodova kao i Chelsea.

Ne trebamo pisati kako je Liverpool veliki favorit u ovoj utakmici. Momčad Jurgena Kloppa ima četiri prvenstvene pobjede u nizu, a za poraz u svim natjecanjima ne zna još od 22. listopada kada su teško stradali kod Tottenhama (1:4).

Od tada Liverpool ima 13 pobjeda i pet remija u svim natjecanjima. No, više od svega fascinira ofenzivna moć Kloppove momčadi. U 33 ovosezonske utakmice Redsi su zabili 85 pogodaka, a u posljednjih sedam 22, što iznosi više od tri gola po utakmici.

>> ODIGRAJ Swansea - Liverpool

Također, kada pogledamo njihovu statistiku u gostima, u spomenutom razdoblju od 22. listopada do danas, Liverpool je u sedam utakmica upisao pet pobjeda, dva remija i zabio čak 24 pogotka, gotovo 3.5 po utakmici!

S druge strane Swansea je posljednja momčad lige. Ima tri boda manje od 19. WBA i čak šest manje od mjesta koje osigurava opstanak. Jedinoj velškoj momčadi u Premiershipu svakako treba pobjeda u ovoj utakmici kako bi se približila spasu.

Tako da će domaćini sigurno pružiti dostojan otpor goropadnom Liverpoolu, pogotovo kada znamo da su Velšani slavili u dvije od posljednje četiri međusobne utakmice. Doduše, u prvoj utakmici ove sezone Liverpool je slavio s 5:0, s time da je Kloppova momčad zabila četiri pogotka u nastavku utakmice.

Mohamed Salah prebolio je blagu bolest, u momčad se vraća Virgil van Dijk, tako da će se Dejan Lovren vratiti na klupu, ali i Swansea će moći računati na Renata Sancheza.

Očekuje nas zanimljiva utakmica u kojoj je Liverpool favorit, ali ne i apsolutni. Ovdje igramo dvoznak na Liverpool, ali i da će Swansea zabiti minimalno jedan pogodak.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pon 21:00 1028 ENG 1 Swansea - Liverpool Kombinacije X2 i oba daju (3.5) 1,92

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jurgen KloppVirgil van DijkDejan Lovren

Ostale Vijesti