United hrani čopor: Solskjaer želi najnovije Mendesovo čudo

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.02.20. | 10:18

Sudeći po svemu, čeka nas uzbudljiv prijelazni rok na Otoku.

Kako je objavio dobro obavješteni As, Mancheter United opasno snima Diega Jotu, brzonogog napadača energične momčadi Wolverhamptona.

Inicijalne glasine vezane uz Unitedove želje iz izloga Vukova bile su vezane isključivo uz Raula Jimeneza. Što je logično, pošto se priča transfer roka vezana uz Crvene vragove vrtjela oko centralnog napadača.

Jota je više krilni napadač, odnosno pokriva dijelove terena iste kao i vjerojatno prve ofenzivne zvijezde Uniteda, Anthony Martial i Marcus Rashford, čija se ozljeda čini blažom nego ranije te bi se mogao vratiti na teren već kroz nekoliko tjedana. Također, stigao je na posudbu Nigerijac Odion Ighalo, no on ne djeluje kao opcija trajnog rješenja.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Manchester United ready to launch £50m move for Wolves ace Diogo Jota <a href="https://t.co/SWGSGBq8QD">https://t.co/SWGSGBq8QD</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/WWFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WWFC</a> <a href="https://t.co/hCFPC2qN5Z">pic.twitter.com/hCFPC2qN5Z</a></p>&mdash; Express Sport (@DExpress_Sport) <a href="https://twitter.com/DExpress_Sport/status/1231346813594148865?ref_src=twsrc%5Etfw">February 22, 2020</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Solskjaeru se Portugalac jako sviđa, a prema informacijama ponuda za ljeto se već sprema. Strijelcem je bio pet puta u prvenstvu, a zasjao je punim sjajem u Europskoj ligi gdje je postigao dva hat-tricka u nizu. Navodno je engleski velikan već imao svoje ljude na tribinama u pobjedi Wolvesa od 4:0 nad Espanyolom u šesnaestini finala drugog najjačeg europskog klupskog natjecanja.

Iznos koji je procurio vezan uz ponudu je okruglih 50 milijuna funti (60 milijuna eura), no Sky Sports ide korak dalje – vjeruje kako bi United mogao uzeti oba igrača u paketu, za što bi Vukove ''nahranio'' sa ukupno 100 milijuna eura. Jimenez također ima lijepu statistiku u sezoni, 12 golova u Premiershipu i devet u Europskoj igi.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Diogo JotaRaul JimenezWolverhamptonManchester UnitedOle Gunnar SolskjaerJorge Mendes

Ostale Vijesti