RICHARD HEATHCOTE/Reuters
RICHARD HEATHCOTE/Reuters

UEFA zbog Superlige nagrađuje Engleze, a kažnjava Španjolce?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.04.21. | 16:28

Ako je za vjerovati Telegraphu...

Čini se da je u raspadu Superlige, o kojoj sad već i gluhi, slijepi, da ne kažemo mrtvi, znaju sve, veliku pomoć za UEFA-u bio FA, engleski nogometni savez.

Upravo bi zbog toga, ako je za vjerovati engleskom Telegraphu, domaćinstvo na kojoj utakmici ovogodišnjeg EURA više trebalo pripasti Englezima i Wembleyju te bi to bio način zahvale Čeferina i njegove klike.

Podsjetimo, Euro je na rasporedu od 11. lipnja do 11. srpnja te će prisustvo posjetitelja, u nekom omjeru, biti dozovoljno zbog logističkih zahtjeva, budući da se prvenstvno igra u 12 gradova domaćina.

No, to je očito još uvijek promjenjiva varijabla, budući da San Mames, stadion u španjolskom Bilbaou, navodno nije ispunio sve protokolarne zahtjeve u vezi sanitarnih uvjeta. Tako je London, preko Wembleyja, postao favorit za domaćinstvo španjolske nogometne reprezentacije, uz Sevillu. Od planiranih utakmica polufinala i finala, za koje se zna da će se odigrati na Wembleyju, kultni stadion bit će 'domaćin' svom Gordom Albionu te jednoj utakmici osmine finala, a vidjet ćemo hoće li se plan u vezi toga dodatno mijenjati, kako pišu Englezi.


Tagovi

UEFAEuropska SuperligaEuropsko prvenstvo u nogometu 2020

Ostale Vijesti