MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Tudoru će novi pomoćnik biti stoper koji se igrački umirovio ovog ljeta

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.09.21. | 07:06

Na klupi Verone počet će bez hrvatskih pomoćnika

Prije dva dana Hellas Verona odlučila se uslijed loših rezultata na startu sezone napraviti promjenu na klupi. U ovom najpopularnijem potezu kada kola krenu nizbrdo izgubio je Eusebio Di Francesco, a dobio hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Verona je Tudora imenovala za novog trenera u utorak u popodnevnim satima, a danas se saznalo i tko će činiti njegov stožer. Tudor je tek jednom preuzeo neki klub u kojem nije bilo nijednog od njegovih standardnih pomoćnika Harija Vukasa(trener Dugopolja) i Jurice Vučka. Bilo je to kada je prvi put preuzeo Udinese i spasio ga od ispadanja iz Serie A.

Sada Tudor ponovno ima zadatak spasiti talijanski klub od ispadanja, a za pomoćnike neće imati Hrvate.

Naime, klub mu je za pomoćnika dodijelio Salvatorea Bocchettija iz omladinske škole Verone. Ovaj bivši stoper umirovio se krajem protekle sezone u dresu Verone, a igrao je i za Ascoli, Frosinone, Genou, Rubin Kazan, Spartak Moskvu, Milan i Pescaru. Za Azzurre je upisao pet nastupa bez postignutih golova.

Kako stoje stvari, Tudor je krenuo u novu trenersku avanturu bez 'svojih ljudi', što ne znači da se u skorije vrijeme može i to promijeniti. Splitskom stručnjaku ovo je peti klub kojeg vodi kao glavni trener, a prošle sezone bio je pomoćnik Andrei Pirlu u Juventusu.

S Veronom je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, a ovisno o rezultatu će se odlučivati i o budućnosti u klubu.


Tagovi

Igor Tudor

Ostale Vijesti