JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Tudorovi ratnici: Igrači Verone napravili gotovo tri puta više prekršaja od Juventusovih

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.10.21. | 12:27

Juventusovi novinari kritiziraju svoju momčad zbog nedostatka karaktera.

U talijanskim medijima ne stišavaju se hvalospjevi na pobjedu Tudorove Verone nad 'posrnulim' Juventusom s kojom se momčad iz grada Romea i Julije izjednačila na prvenstvenoj ljestvici.

Talijanski mediji očarani su i s napadačem Giovannijem Simeoneom, sinom još uvijek slavnijeg trenera Diega Simeonea, koji je zabio oba pogotka u 2:1 pobjedi svoje momčadi nad Starom Damom, a to mu je bio osmi pogodak u posljednjih šest dvoboja. Simeone je pod Tudorom startao u pet utakmica u kojima je zabio svih osam pogodaka i još zabilježio jednu asistenciju. Kada je, u tri navrata, ulazio s klupe, nije zabio...

Osim golgeterskog instinkta 26-godišnjeg napadača talijanski mediji hvale Tudorovu taktiku i ratnički mentalitet njegove momčadi. Naime, u jučerašnjoj utakmici igrači Verone napravili su ukupno 22 prekršaja, a Juventusovi gotovo trećinu manje - njih osam! Također, igrači Verone zaradili su žuti karton više od suparničkih i napravili dva uklizavanja više.

"Nije to mali detalj", tvrdi novinar koji prati Juventus Giovanni Albanese, a na to se nadovezao njegov kolega Marcello Chirico koji uređuje IlBianocnero.com: "Precijenjena i mekana momčad bez karaktera (s nekim izuzecima)".

U idućem kolu Juventus dočekuje Fiorentinu, a Verona će dobru formu pokušati nastaviti na najtežem mogućem gostovanju, kod vodećeg Napolija.



Tagovi

JuventusHellas VeronaVeronaIgor TudorGiovanni SimeoneSerie A

Ostale Vijesti