REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Tudor pobjedama osvaja povjerenje navijača i igrača: "U momčadi imamo jako talentirane igrače, Alexis je samo jedan od njih"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.08.22. | 09:08

Marseille je trenutno drugoplasirani klub Ligue 1, s jednakim brojem bodova kao vodeći PSG

Nastavlja se love-hate odnos Igora Tudora i Marseillea. Nakon što ga niti navijači, a niti dio svlačionice nije dočekao s nekom pretjeranom ljubavlju, hrvatski trener za to uzvraća – pobjedama.

Marseille je na gostovanju slomio Nicu s 3:0 i sada s jednakim brojem bodova (ali uz lošiju gol razliku) drži vrh francuskog prvenstva. Navijačima je posebno drago kada se uvjerljivo slavi protiv mrskog protivnika i takve će pobjede Tudoru donositi sve više simpatija.

„Trener je taj koji priprema utakmicu, koji daje savjete. Ali na kraju su igrači ti koji odlučuju utakmice“, rekao je Tudor nakon utakmice.

A u slavlju nad Nicom briljirao je Alexis Sanchez koji je stavio svoj potpis na dva pogotka.

„Sretan sam što na raspolaganju imam talentirane igrače. Sanchez je jako kvalitetan, sretni smo što je s nama. Ali nije on jedini. Mogli smo zabiti i još dva pogotka, bili smo dosta ofenzivni. Onda smo u drugom dijelu uspjeli kontrolirati rezultat. Zadovoljan sam jer je ovo bila dobra predstava. Nikada nije lagano pobijediti na gostovanju osobito u Nici. Ali još prije utakmice sam osjetio koliko su igrači angažirani“, istaknuo je Tudor. (pz)



Tagovi

MarseilleIgor TudorAlexis Sanchez

Ostale Vijesti