REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Tudor: Kalinićevi golovi nisu moja zasluga, već njegove kvalitete

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 13:24

„On je igrač s kojim imam prilično dobre odnose, vjerojatno je s tog gledišta imao još više motiva“

Od dolaska Igora Tudora na klupu Verone momčad ne zna za poraz. Dva remija i pobjeda protiv Rome učinak su Tudora na klupi kluba iz grada Romea i Julije. U svemu tome pomogao mu je i Nikola Kalinić golovima, a zabio ih je tri. Pred njima je utakmica protiv Spezije, jednim od konkurenata u borbi za ostanak u Serie A.

(1.65) Verona (3.80) Spezia (5.50)

Utakmicu koja se igra sutra od 15 sati je najavio Tudor kazavši kako ih čeka težak zadatak protiv Spezije.

„Očekujem tešku utakmicu. Svatko će staviti svoje oružje na teren. Na nama će biti da budemo na razini posljednje tri utakmice, da ne odustanemo od onoga što smo dobro učinili i poboljšamo ono što se može poboljšati. Bez obzira na protivnika, moramo uvijek biti isti: ići maksimalno, napraviti izvedbu i vidjeti što će izaći. Postoji rezultat koji se mora postići, ali to mora biti posljedica dobro odrađenih stvari na travnjaku“, rekao je Tudor uoči susreta.

Jedno od pitanja novinara bilo je upućeno na formu Nikole Kalinića. Upitan je kolike su njegove zasluge u oslobađanju Kalinićeve golgeterske forme i je li ga on 'otključao'.

„Ne znam jesam li ga ja otključao. Momak je snažan i postigao je ove golove, a to nije moja zasluga. On je igrač s kojim imam prilično dobre odnose. Vjerojatno je s tog gledišta imao još više motiva, ali tu je i njegova kvaliteta te kvaliteta momčadi“, zaključio je Tudor.

Pohvalio je i sutrašnjeg suparnika na klupi. Kazao je kako voli stil i rad Thiaga Motte i kako je bio obožavatelj njegove Genoe. Utakmica se igra sutra u Veroni od 15 sati.

 


Tagovi

Igor TudorNikola KalinićHellas VeronaSerie A

Ostale Vijesti