REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Tudor izvukao pobjedu kod Toulousea i zadržao priključak za vodećim PSG-om (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.02.23. | 22:52

Marseille je preokretom stigao do bodova u gostima

Pošteno su igrači Marseillea morali natopiti dresove znojem da večeras izvuku pobjedu na stadionu Toulousea. No konačnih 3:2 održalo je izabranike Igora Tudora na drugom mjestu Ligue 1.

Već je u trećoj minuti uslijedila glavobolja za hrvatskog trenera kada je Mikkel Desler namjestio loptu za strijelca Thijsa Dallinga koji je pogodio u donji desni kut za 1:10 Toulousea.

Nakon toga je uslijedio lov Marseillea na preokret.

U desetoj minuti se Jonathan Clauss izborio za prostor na rubu 16-erca i odlučio se na šut koji je u suradnji s gredom sjajno obranio Maxime Dupe. Imao je domaći sastav veliku priliku i da stigne do povećanja vodstva kada je u 18. minuti Djalinga promašio veliku priliku.

No gosti su uspjeli održati prednost do konca poluvremena.

A onda je početkom drugog Marseille ipak pronašao put do njihove mreže. Chancel Mbemba je u 52. minuti zakucao jednu odbijenu loptu u lijeve rašlje nakon što se lopta odbila do njegove kopačke u kaznenom prostoru

Veliki preokret donio je sedam minuta kasnije Cengiz Under koji je majstorski, volejem unutarnjim stranom kopačke kaznio loše čišćenje kornera igrača Toulousea. Nakon kratke VAR provjere, gol je priznat.

Zatim je u 78. minuti Marseille stigao do povećanja vodstva – Nuno Tavares se sjurio u kazneni prostor Toulousea i pogodio donji lijevi kut za 3:1.

I kada se činilo da je sve riješeno, Ado Onaiwu je ispratio centaršut i u 87. minuti smanjio na 3:2, ali više od toga Toulouse nije mogao. (pz)

Golove pogledajte OVDJE

Prava na prijenos Ligue 1 ima Arena Sport.



Tagovi

Ligue 1MarseilleIgor TudorToulouse

Ostale Vijesti