REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

Tuchel ispucao sve kredite: Njemački trener i Bayern se rastaju na koncu sezone!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.02.24. | 11:10

Očekivani rasplet situacije...

Iako su prvi signali išli u smjeru toga da će Thomas Tuchel dobiti još jednu priliku na klupi Bayerna, stvar je sada i službeno gotova: dvije strane će na koncu sezone svaka svojim putem!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nakon otvorenog razgovora između Bayerna i Thomasa Tuchela, odlučeno je da se raziđu na kraju sezone. Službena objava ovoga je pitanje minuta", prvi je objavio Florian Plettenberg, novinar njemačkog Sky Sportsa, a ubrzo nakon toga su se oglasili i iz njemačkog velikana i potvrdili vijest.

Ovakav rasplet nikoga ne čudi, budući da Bayern igra očajno, a vodeći Bayer Leverkusen bježi čak osam bodova na vrhu Bundeslige. Tuchelovom slučaju nisu pomogli ni neugodni porazi, poput onog od Bayera (0-3), zatim kod Lazija (0-1), pa onda i Bochuma (2-3).

Iz DFB pokala je njemački gigant ispao od trećeligaša Saarbrückena, a rezultat iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka kod Lazija ne obećava.

Najveća želja Bavaraca za nasljedniak Tuchela je Xabi Alonso, a spominju se i Jose Mourinho, Antonio Conte, Zinedine Zidane... (pz)



Tagovi

Thomas TuchelBayernBundesliga

Ostale Vijesti