Twitter Tottenham, Fiorentina, Juventus
Twitter Tottenham, Fiorentina, Juventus

Tri zvučna kluba, tri zvučna pojačanja: Di Maria, Lenglet i Jović promijenili sredine

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 20:52

Predstavljeni su u otprilike istom trenutku.

U večernjim satima petka, tri europska velikana objavila su tri velika pojačanja. Angel Di Maria i službeno je postao igračem Juventusa, Clement Lenglet je dres Barcelone zamijenio onim Tottenhama, a Luka Jović je iz Real Madrida stigao u Fiorentinu.

Nakon Benfice, Real Madirda, Manchester Uniteda i Paris Saint Germainea, Angel Di Maria stigao je u Italiju! Iako se špekuliralo o odlasku u SAD, slavni Argentinac pojačao je redove Stare Dame. Danas je stigao u Torino, odradio liječnički pregled, potpisao ugovor i odabrao dres s brojem 22. Nakon što je osvajao trofeje u Portugalu, Španjolskoj, Engleskoj i Francuskoj sada će, ne sumnjamo, isto nastaviti raditi i na Čizmi. Pogotovo jer je Juve danas objavio dolazak još jednog superstara, Paula Pogbe.

Negdje otprilike u isto vrijeme Tottenham je objavio dovođenje svojeg petog ovosezonskog pojačanja! Nakon Ivana Perišića, Frasera Forsterra, Yvesa Bissoume i Richarlisona, Spurse je pojačao i stoper Barcelone Clement Lenglet! Francuz je stigao na jednogodišnju posudbu te će dodatno pojačati ionako jaku obranu Tottenhama. Lenglet je u Barcelonu stigao 2018. za 36 milijuna eura iz Seville, a prije toga je igrao za matični Nancy.

Za kraj, ostalo je predstavljanje novog pojačanja Fiorentine - Luke Jovića. Već se danima pisalo o prelasku srpskog napadača iz Madrida u Firenzu, a danas je stigla i službena potvrda tog prelaska. Doduše, još i dalje ne znamo uvjete, navodno će Madriđanima pripasti 50 posto od buduće prodaje, a Jović je dobio ugovor na dvije godine uz opciju produljenja na još dvije.



Tagovi

JuventusAngel Di MariaTottenhamClement LengletFiorentinaLuka Jović

Ostale Vijesti