Reuters
Reuters

Trener PSG-a: "Tudor ima klasu, ali je nestašan. Naslov? Ne vjerujem da će to odlučiti ova utakmica"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.02.23. | 21:49

Trener PSG-a biranim riječima govori o hrvatskom strategu

Olympique de Marseille dočekuje Paris Saint-Germain ove nedjelje (20:45) na Vélodromeu u sklopu 25. kola Ligue 1. Na press konferenciji uoči ovog kapitalnog Classica u utrci za naslov, Christophe Galtier prvi je odgovorio Igoru Tudoru koji status favorita svojevoljno prepušta pariškom klubu.

“Igor ima klasu, ali i puno nestašluka. Da bi mogao biti favorit, bilo je potrebno biti u drugoj formi. Nakon naše eliminacije tamo u Kupu, završnica protiv Bayerna i Lillea daje nam puno nade. Da biste bili favoriti, morate imati vrlo visoku razinu igre. Morat ćemo biti bolji od onoga što smo napravili u prošloj utakmici”, istaknuo je trener PSG-a pred medijima.

U slučaju pobjede ove nedjelje protiv prvaka Francuske, Olimpijci bi se vratili na dva boda od PSG-a.

“To je važna utakmica. To su dvije vrlo bliske momčadi na prvenstvenoj razini s vrlo malo bodova razlike. Je li to odlučujuće za naslov? Ne vjerujem", objasnio je trener PSG-a.

Nakon eliminacije svoje momčadi u Coupe de Franceu 8. veljače (2:1), Galtier je želio smiriti stvari kada su novinari opet pokušali otvoriti tu temu.

“Nema osvete. Što se mene tiče, momčad mora biti što bolje pripremljena. Imam puno osobnosti i ponosa u svojoj grupi. Morat ćemo učiniti suprotno od onoga što smo učinili u Coupe de France. Uz prisutnost Kyliana, bit će dubine, ali on ne bi trebao biti jedini. Ostali igrači će to morati biti slobodniji", zaključio je. (eg)







Tagovi

MarseilleIgor TudorPSGLigue 1

Ostale Vijesti