Trener mogućeg pojačanja Barce: Osobno ću ga autom odvesti tamo

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.09.20. | 17:32

Zanimljiva izjava trenera koji je bio arhitektom velikog ovosezonskog uspjeha.

Lyon je imao sezonu kao na nekom rollercoaetru.

Sezona rijetko isprepletena takvim amplitudama, sezona najprije predodređena za čim raniji zaborav uslijed loše prvenstvene kampanje, ali na koncu i sezona sa sretnim završetkom obzirom na veličanstven uspjeh na međunarodnom planu, plasmanu u polufinale Lige prvaka.

Štoviše, ne može se reći da je Lavove pomilovao ždrijeb. Do najbolje četvorke stigli su preko Juventusa u osmini i Manchester Cityja u četvrtfinalu. No bez obzira na formu u datom trenutku, jasno je da ova momčad sadrži nekoliko klasnih individualaca.

Jedan od njih je i Memphis Depay koji je zadnjih tjedana na listi želja Barcelone. Uoči velike mogućnosti da ovaj odlični Nizozemac napusti grad u unutrašnjosti Francuske, na tu temu progovorio je trener ovog sastava, Rudi Garcia, gostujući na televiziji TF1:

“Memphis je top igrač, fantastičan pojedinac koji se baš nedavno vratio s operacije. Ako ostane kod nas, bit ćemo mnogo jači.”, rekao je bivši trener Rome i Marseillea.

“Ako ne… Baš kao i za sve ostale velike igrače koje sam trenirao, mogu reći: Ako ima priliku zaigrati za momčad koja lovi trofej Lige prvaka, sam ću ga posjesti u auto i odvesti na Nou Camp.”, zvučao je, s jedne strane samouvjereno, ali s druge strane i empatično. Ovisno o tome koliko vjeruje u mogućnost da Depay napusti klub.

“Još nitko nije otišao u ovom roku. S obzirom na ovu pandemiju, ne znam hoće li itko ići. Uzdam se u vodstvo kluba i njihovu sposobnost da zadržaju konkurentan sastav.”, zaključio je na kraju.

(foto: Action Images)


Tagovi

LyonBarcelonaMemphis DepayRudi Garcia

Ostale Vijesti