Transferi Hrvata: Mariću propala talijanska opcija, Bradarić u problemima

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 16:01

Prvi topnik HNL-a očito je bio preskup Berlusconiju, dok je Celta na Bradarićevo mjesto dovela reprezentativca Perua.

Iako je transfer prvog topnika HNL-a u klub iz Serie B sam po sebi bio dosta teško izvediv, sada se više o takvim stvarima neće ni špekulirati budući da je talijanski klub dogovorio potpis Christiana Gytkjaera, prvog strijelca poljske Ekstraklase koji je prije nekoliko dana i službeno postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Lech Poznanu.

Gytkjaer je 30-godišnji Danac koji je ove sezone u Ekstraklasi zabio 24 pogotka u 34 utakmice. Valja naglasiti kako ima izvrsnu statistiku i u reprezentativnom dresu (devet nastupa, pet pogotka), a ranije je u svojoj karijeri između ostalog igrao za Munchen 1860, Rosenborg i Nordsjaelland.

S druge strane, nema dobrih vijesti ni za Filipa Bradarića, srebrnog Vatrenog koji je posljednjih šest mjeseci proveo na posudbi u Celti Vigo.

Iako je 28-godišnji Splićanin igrao jako dobro u La Ligi, izgleda kako Celta ipak neće otkupiti njegov ugovor te će se on morati vratiti u Cagliari.

Da bi stvar bila gora za hrvatskog veznjaka, Celta je upravo angažirala Renata Tapiju, 24-godišnjeg reprezentativca Perua koji igra na istoj poziciji kao i Bradarić. Tapia je nedavno postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Feyenoordu čiji je član bio od siječnja 2016. godine.

(foto: Igor Kralj/PIXSELL, ANDREW BOYERS - Action Images)

 

 


Tagovi

Filip BradarićMirko MarićtransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti