JON NAZCA/Action Images
JON NAZCA/Action Images

Transfer iz vedra neba: Chelsea dovodi zvijezdu Atletico Madrida

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 19:23

Prvak Španjolske već pronašao rješenje

Pomalo neočekivano odjeknula je vijest kako je Chelsea sve dogovorio s Atleticom oko Saula Nigueza. Riječ je o jednogodišnjoj posudbi u iznosu od pet milijuna eura uz opciju kupnje.

Saul je 26-godišnji španjolski veznjak koji u Atletico stigao kao 14-godišnjak iz Realove škole nogometa. Ukupno je za Atletico odigrao 340 utakmica, zabio 43 gola i upisao 20 asistencija. S Rojiblancosima osvojio je prošle sezone prvenstvo Španjolske, a prije toga i dvije Europske lige, španjolski kup te španjolski i europski Superkup.

U prošloj sezoni bio je jedan od ključnih igrača Diega Simeonea u pohodu na naslov prvaka Španjolske. U prva dva kola novog prvenstva Španjolske krenuo je od prve minute, a u posljednjoj, u 2:2 remiju protiv Villarreala ušao je u nastavku utakmice. Već tada se špekuliralo kako je razlog grijanja klupe Saulovo pregovaranje s Chelseajem i Manchester Unitedom.

Službeni transfer trebao bi se dogoditi do kraja dana.

Diego Simeone stoga se već javio Joseu Mourinhu i krenuo u pregovaranje s Rominim Gonzalom Villarom koji je zamišljen biti Saulova zamjena.



Tagovi

Saul NiguezAtletico MadridChelsea

Ostale Vijesti