Germanijak
Germanijak

Torcida skoro sat vremena prije utakmice ušla u ‘kavez’, Armada čudesnom koreografijom poručila: “Pazite se morskih pasa”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.04.24. | 19:36

Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na Germanijaku.

Osjetilo se od samog jutra, ova nedjelja na Kvarneru nije ista kao sve druge. Hajduk je stigao u goste, a iako Splićani posljednje vrijeme i nisu u nekoj naročitoj formi, Riječani su itekako bili svjesni njihove kvalitete.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako se dva sata prije početka susreta moglo ući na stadion, pola sata prije nego što se ‘podigla rampa’ gužva pred ulazom bila je poprilična. Nasmijanih lica nije nedostajalo, navijači lidera HNL-a bili su uvjereni u slavlje svoje momčadi, a lica su im se svima zacrvenila od sreće kad su izašli službeni zapisnici u kojem se moglo pronaći ime (po)najboljeg igrača HNL-a – Marka Pjace.

Sopić je Jankovića ostavio na klupi, Pjacino koljeno ipak je bilo ‘na mjestu’, dok je s druge strane Karoglan iznenadio Elezom i Diallom umjesto Prpića i Hrgovića.

Iako je dosta čest slučaj da gostujući navijači malo zakasne na prvo poluvrijeme, Torcida je u ‘kavezu’, koji svakim danom dobiva sve više i više pohvala, bila praktički sat vremena prije početka utakmice! Dakle, sve je bilo 'po P.S.-u'...

S druge strane, tribina na kojoj vedri i oblači Armada bila je puna do posljednjeg mjesta odmah nakon što su se vrata otvorila, a njihova koreografija bila je jednom riječju – spektakularna!

Prvo su istaknuli ‘pazite se morskih pasa’, potom je iz dubine izronio morski pas, da bi onda zbog dimne zavjese utakmica bila prekinuta već u 55. sekundi!

Dakle, manje od minute bilo je dovoljno da dobijemo potvrdu onoga što smo znali još nekoliko dana ranije, 101. Jadranski derbi bit će – vatren!



Tagovi

HNK RijekaRijekaHNLHajdukJadranski derbiHrvatska nogometna ligaRujevicaTorcidaArmada

Ostale Vijesti