Action images
Action images

To smo svi čekali: Debitirao Santiago Munez, nosio je broj hrvatske policije

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 31.10.20. | 10:24

Zašto se odlučio za taj broj, nikome i dalje nije jasno.

Vjerojatno nema osobe koja kad je gledala film 'Goal' nije pomislila kako je sve ono što smo tamo vidjeli jako nerealno te da se takve stvari praktički ne mogu dogoditi. Ipak, svaki put kad se spomenuti film odnekud pojavi na TV-u, većina ga svaki put iznova pogleda do kraja.

Naravno, Santiago Munez glavna je zvijezda, netko tko je preko Meksika kao izbjeglica završio u LA-u gdje je radio razne fizičke poslove, a prilikom jedne utakmice zapazio ga je bivši igrač Newcastlea koji je baš u to vrijeme, dok je bio u LA-u, odlučio malo svratiti do nogometnih igrališta. Da ne zaboravimo, isti taj gospodin, Glen Foy, navodno je otkrio i Jermainea Defoea.

No, dosta o filmu, okrenimo se mi Santiagu Munezu. Onom pravom Santiagu Munezu koji je mladi reprezentativac Meksika i koji trenutno igra za Santos Lagunu.

Ovaj 18-godišnjak, koji ima američku putovnicu, za razliku od njegovog imenjaka i prezimenjaka iz filma Goal, jučer je upisao svoj seniorski debi za meksički klub.

Ono čime je privukao pažnju je njegov broj kojeg je imao na leđima. Vjerovali ili ne, na teren je izišao noseći broj 192.

Iako to neće mnoge zanimati, njegova momčad slavila je rezultatom 2:1 protiv Atletico de San Luis.



Tagovi

Iz drugog kutameksička nogometna liga

Ostale Vijesti