EMMANUEL FOUDROT/Action Images
EMMANUEL FOUDROT/Action Images

Thierry Henry se vraća na Otok, poznato ime kluba u kojem bi trebao nastaviti trenerski put

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.02.21. | 14:24

Francuz je napravio dobar posao u MLS-u, ali zov iz Engleske za njega je bio presnažan.

Thierry Henry više nije trener Montreal Impacta. Iako je sve riješeno već nekoliko dana, službena potvrda došla je tek danas, a Henry se u razgovoru za klupske stranice zahvalio svima u kanadskom klubu na pruženoj prilici te je dodatno pojasnio razloge zbog kojih je odlučio odstupiti.

"Teškog srca odlučio sam otići", rekao je za klupske stranice pa nastavio:

"Prošla godina je za mene osobno bila iznimno teška. Zbog globalne pandemije koronavirusa nisam mogao vidjeti djecu, a to mi je teško palo. Nažalost, zbog svih mogućih protokola to se neće tako skoro promijeniti, ali činjenica da smo odvojeni me stvarno boli. To je glavni razlog zašto se moram vratiti u London i žao mi je što se sve ovako odvilo", istaknuo je.

Njegov povratak u Englesku otvara put Francuzu da na ljeto preuzme Bournemouth, klub s kojim ga povezuju već neko vrijeme. Privremeni trener Bournemoutha je Jonathan Woodgate, ali s njim je dogovorena suradnja samo do kraja sezone.

S druge strane, za upražnjeno mjesto prvog trenera Montreala zasad je prvi kandidat Gabriel Batistuta, a odluka o novom treneru trebala bi biti donesena u narednih 10 dana.


Tagovi

Thierry HenryBournemouthMontreal ImpactMLSChampionship

Ostale Vijesti