Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Teklić u Trabzonu, čeka se potvrda!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.07.23. | 12:34

Tijekom noći bila je užerana linija Varaždin - Trabzonspor a tijekom današnjeg prijepodneva obje strane došle su na milimetar od konačnog dogovora

Još jučer je sve bilo na dugom štapu, ali preko noći su očito dvije strane približile se i na pragu su konačnog dogovora. Igrač Varaždina Tonio Teklić priključit će se hrvatskoj koloniji u turskom Trabzonsporu u transferu vrijednom oko 1,2 milijuna eura.

Očito je Varaždin spustio svoje apetite, Bjelica dodao koji euro više i čeka se još samo stisak ruke! Takvim raspletom bit će zadovoljni i na Poljudu s obzirom na to da im pripada postotak od transfera Teklića sukladno dogovoru s Varaždinom tijekom transfera s Poljuda. Sretni će biti u Varaždinu jer im je prijetilo da Teklić uđe u zadnju godinu ugovora, a naravno da će najzadovoljniji bit će Teklić koji nije krio želju da se nakon dobre sezone u Varaždinu otisne u jaču sredinu što Turska svakako jest.

Iako je početkom lipnja bio blizu škotskom Aberdeenu, odštetni zahtjev koji su postavili u Varaždinu bio je nepremostiva prepreka. Sada je dočekao još bolju priliku… Teklić bi već danas trebao odlejteti u Istanbul na liječnički pregled nakon kojeg slijedi potpis ugovora te će se priključiti momčadi.

Tonio Teklić trebao bi biti treći Hrvat u momčadi Nenada Bjelice. Podsjetimo, u Trabzonspor je ovo ljeto otišao Mislav Oršić, nakon njega i Filip Benković. Ne bi stavili ruku u vatru da će na tome ostati...



Tagovi

Tonio TeklićLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Trabzonspor

Ostale Vijesti