TEATAR APSURDA: Izgubili 5:0, ali zbog ovog detalja žele ponoviti susret s Borussijom! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.09.17. | 22:01

Kakva konfuzija!

Tko gubi ima pravo da se ljuti, stara je izreka.

No, i za tu čuvenu izreku postoji granica, a to se danas može reći za reakciju Kolna poslije potopa u Dortmundu, gdje ih je Borussia ponizila s visokih 5:0 i prikovala za dno ljestvice. No, Koln želi da se utakmica ponovi, jer smatraju da su oštećeni drugim pogotkom Sokratisa Papastathopoulosa. Grk je zabio gol nakon što je vratar Patrick Ittrich svirao prekršaj nad gostujućim vratarom Timom Hornom u Kolnovom petercu, no ta je odluka naknadno poništena čuvenim VAR-om, tj. snimkom.

„Naravno da ćemo protestirati na račun rezultata. To je bila loša odluka, protivna pravilima, zbog čega ćemo tražiti da se utakmica ponovno odigra“, ljutit je sportski direktor poniženog Kolna, Jorg Schmadtke.

„Ja sam zagovaratelj video asistencije, ali apeliram da se stvari odlučuju sukladno protokolu. Ljudi ne mogu raditi kako im se sprdne“, dodao je Schmadtke.

Direktor Borussije, Hans-Joachim Watzke je odgovorio sa „prosvjedovati nakon što izgubite 5:0 jednostavno predstavlja čvrst stav ogorčenog gubitnika“. Uistinu, ukoliko je došlo do pogreške svakako bi sudac trebao biti penaliziran, no nakon što vas protivnik u potpunosti ponizi, pričati o ponavljanju susreta malo je deplasirano…

(Foto: Screenshot)


Ostale Vijesti