Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Talentirani napadač Osijeka ide na posudbu, Grezda ponovno van stroja

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.07.21. | 09:44

Povremeni albanski reprezentativac već godinu dana izbiva s travnjaka.

Nogometni klub Osijek u subotu ima zadnju pripremnu utakmicu za novu sezonu za koju se nadaju kako će u najmanju ruku biti uspješna kao prošla kad su ostvarili povijesni uspjeh.

Trener Nenad Bjelica polako, ali sigurno šlaže momčad s kojom će pokušati napasti domaći trofej, ali i napraviti dobar rezultat u Europi. U klub su stigli Šime Gržan, Slavko Bralić, Amer Hiroš i Darko Nejašmić, no, Bijelo-plavi do kraja prijelaznog planiraju još biti aktivni u rubrici dolasci. Danima se špekuliralo oko dolaska Mije Caktaša u Osijek, no već smo pisali kako je ta opcija na jako dugom štapu te se klub iz Gradskog vrta okrenuo alternativnim rješenjima u potrazi za desetkom, a za sad je najbliži zaduživanju tog dresa Ivan Fiolić.

Što se tiče odlazaka, za sad u klubu ne žele ni čuti za prodaju za motor ekipe Laszla Kleinheislera. Mađarskom reprezentativcu ugovor istječe na kraju ove sezone i u Osijeku žele napraviti sve kako bi ga nagovorili za nastavak suradnje. Također, Bijelo-plavi su očekivano otkupili Ramona Miereza te sad ne žure s njegovom prodajom već čekaju pravu rekordnu ponudu, do tad Argentinac je na raspolaganju Nenadu Bjelici.

Nadalje, mladi napadač Dion Drena Beljo će teško u ovoj momčadi do potrebnih minuta te se u skorašnje vrijeme očekuje njegovo slanje na posudbu. Zainteresiranih ima, navodno ima upita iz prvoligaških klubova te naravno iz druge lige. Trenutno je za mladog napadača najvažnije da odabere pravi klub u kojem će dobiti priliku te se nastaviti pravilno razvijati.

Za sad najveći pehist ovih priprema je Eros Grezda. Brzonogi napadač je već godinu dana van stroja, a kao stvari stoje njegova agonija se nastavlja. Tri puta je operirao stopalo te je sve izgledalo kako ide prema boljem, bio je uključen u pripremno razdoblje Bijelo-plavih, ali se ponovno našao u problemima te je ispao iz stroja.


Tagovi

OsijekEros GrezdaDion Drena Beljo

Ostale Vijesti