ANDREW BOYERS/Reuters
ANDREW BOYERS/Reuters

Sveci gubili od Burnleyja, do poluvremena izjednačili i na kraju pobijedili

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 15:03

Četiri susreta Premier lige je na rasporedu ove nedjelje.

Danas se igra nastavak uzbudljivog 30. kola Premier lige, a ako je suditi po prvom susretu - i Usrksna nedjelja će biti zanimljiva.

Burnley je gostovao kod Southamptona, a već su u početku susreta gosti iskazali opasne namjere.

Poveli su u 12. minuti kada je kazneni udarac u vodstvo pretvorio Chris Wood. Očito najraspoloženiji igrač gostiju ponovno je sudjelovao u pogotku 16 minuta kasnije, u 28. minuti utamice. Tada je asistirao Vydri koji je strijelac za rano vodstvo, sad već velikih 0:2.

Ipak, Sveci se nisu predavali. Dapače, već tri minute kasnije su smanjili prednost gostiju i to nakon što je Danny Ings asistirao Armstrongu. Najbolji igrač domaćina, engleski reprezentativac bio je sudionik kod drugog gola - ali ovog put direktno, jer mu je za gol asistirao Redmond u 42. minuti.

S tim rezultatom momčadi su otišle na predah, ali je jasno da je domaća momčad danskog trenera Hassenhuttla bila osokoljena jer su u relativno malom roku stigli poveći deficit.

Imali su terensku inicijativu domaći Sveci tijekom cijelog susreta te je treći gol visio u zraku. Na koncu se asistent Ingsu kod drugog gola, Redmond, također sam upisao u listu strijelaca u 66. minuti na asistenciju prekaljenog Walcotta.

Bilansa udaraca išla je u korist Southamptona u omjeru 24-7 po pitanju udaraca te 9-5 ako gledamo udarce u okvir vrata. Posjed lopte bio je u korist domaćina 55-45%.



Tagovi

SouthamptonBurnley

Ostale Vijesti