REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Sve spremno za Pochettinov odlazak, PSG dogovorio sve sa Zidaneom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.01.22. | 09:07

Do promjene na klupi će doći najkasnije u lipnju

Smjenom Olea Gunnara Solskjaera u Manchester Unitedu najglasnije se spominjalo ime Mauricija Pochettina kao njegovog nasljednika. No, postojao je veliki problem, a to je njegov ugovor s PSG-om, a klubu je na kraju preuzeo Ralf Rangnick.

Tijekom protelog ljeta čelnici PSG-a su Pochettinu sastavili jednu od najboljih momčadi svih vremena na papiru. Napad Messi, Neymar i Mbappe pa u veznom redu Verratti, Di Maria, Wijnaldum, a u obrani Ramos, Marqinhos i na golu borba između Donnarumme i Navasa. Sva ta imena u teoriji bi bila garancija uspjeha, ali skup takvih zvijezdanih ega trebalo je znati posložiti, a kako se čini to Pochettinu baš i ne ide.

Prema pisanju francuskog RMC Sporta, Pochettino je izgubio sav kredit kod igrača i atmosfera u momčadi je čudna te je pitanje dana kada će dobiti otkaz. Sve i da izdrži do kraja sezone to će mu biti kraj na klupi pariškog kluba. Nakon njega klupu PSG-a će preuzeti francuski velikan Zinedine Zidane.

Dolazak Zidanea je jedan od načina da PSG zadrži Kyliana Mbappea koji ne želi produljiti ugovor s vodećim klubom francuskog prvenstva. Poznato je da je Zidane Mbappeov idol i u PSG-u se nadaju da bi promjenom trenera mogli nagovoriti Mbappea da i sljedeće sezone ostane u klubu.

Zidane je bez posla otkako je prošlog ljeta napustio Real Madrid, a s njima je osvojio tri Lige prvaka t epo dva puta bio prvak Španjolske, osvajač Kupa Kralja, španjolskog Superkupa, Svjetskog prvenstva klubova i europskog Superkupa.

S druge strane, Pochettino je prema pisanju britanskih medija i dalje aktualno ime za preuzeti klupu Uniteda s kojim navodno ima dogovor da do toga dođe idućeg ljeta.


Tagovi

Zinedine ZidaneMauricio Pochettino

Ostale Vijesti