Šutalo skrivio gol, ali Atalanta golčinama Malinovskog i Gomeza stigla do preokreta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 21:24

Omaleni kapetan ispravio je grešku hrvatskog stopera.

Igrači Atalante nastavili su svoju fenomenalnu sezonu u Serie A koju bi prema svemu što smo vidjeli do sada mogli zauzeti drugo mjesto. Danas su se održali na toj poziciji nakon što su preokretom stigli do pobjede protiv Parme rezultatom 2:1, a na utakmici smo vidjeli oba hrvatska nogometaša Boška Šutala i Marija Pašalića.

Obojica su bili indisponirani danas, zbog čega ih je trener Gian Piero Gasperini izvadio iz igre na poluvremenu, a posebno neupečatljiv nastup imao je bivši stoper Osijeka koji je jedan od glavnih krivaca za gol.

Igrala se 43. minuta kada je cijela momčad „La Dee“ potpuno zaspala. Naime, akcija za vodeći gol „parmezana“ obuhvaćala je tek trojicu igrača – vratar Sepe je proigrao Gervinha pasom koji je prelako prošao kroz sredinu do polovice terena. Bjelokošćanin je povukao loptu jer mu je ostavljeno preko 30 metara slobdnog prostora, da bi potom proigrao Dejana Kuluševskog.

Gervinhova lopta bila je prejaka te juje bez većih problema trebao stići Šutalo, ali mlakom i sporom reakcijom dopušta Kuluševskom da dođe do nje i u konačnici je plasirali u suprotni kut vratara gostiju Gollinija.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/R3ZoQ" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Atalanta je bila u potpuno podređenoj poziciji u prvom poluvremenu, ali su se zato razbudili u drugom. Iako je Parma zadržala svoju razinu te i dalje bila opasna, ipak su gosti pokazali svoju kvalitetu koja ih vodi do drugog mjesta u Serie A i koja ih je dovela do četvrtfinala Lige prvaka.

Prvo je Ruslan Malinovsky u 70. minuti odlično pogodio iz slobodnjaka, a potom je kapetan Papu Gomez šest minuta prije kraja regularnog dijela utakmice prodao „tunel“ svom čuvaru i sjajno pogodio s vrha šesnaesterca za preokret i konačnih 2:1.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/dmNvB" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" mozallowfullscreen="" scrolling="no" src="//www.clippituser.tv/c/embed_iframe/zgwkag" style="height:315px; width:100%; max-width:560px;" webkitallowfullscreen=""></iframe>

Atalanta je stigla do 78. boda, Inter večeras igra s Napolijem te ima dva boda manje, treći Lazio – također s utakmicom manje – ima tri boda manje od „Božice“. Parma drži 11. mjesto s 46 bodova koliko imaju i Bologna te Verona, obje s utakmicom manje.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Boško ŠutaloMario Pašalić

Ostale Vijesti