Supermenadžer otkrio kakva sudbina čeka Ronalda i što Mourinho radi u Brazilu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 11:19

Jorge Mendes je otkrio malo detalja o budućnosti portugalskog golgetera u Real Madridu te o budućim poslovima bivšeg menadžera Chelseaja, Josea Mourinha.

Prema tvrdnjama menadžera Cristiana Ronalda, Portugalac će karijeru završiti u Real Madridu. Unatoč silnim milijunima prebogatih milijardera u PSG-u, želja im se neće ostvariti.

Cristiano Ronaldo je najbolji nogometaš na svijetu i idućih pet ili šest godina će provesti u Madridu, gdje će završiti karijeru. To je njegova odluka“, poručio je najmoćniji nogometni menadžer na svijetu, Jorge Mendes, koji je ujedno izabran za najboljeg menadžera na svijetu u 2015. godini.

PSG već dulje vrijeme pokušava uvjeriti Ronalda na dolazak u Pariz, sastančili su čelnici pariškog i kraljevskog kluba, ali sve je odbijeno.

Mendes, poznat i kao supermenadžer, budući da brine i karijerama mnogih svjetski poznatih nogometaša, ali i menadžera. Jedan od njih je i Jose Mourinho, bivši menadžer Chelseaja za kojeg je potvrdio kako još nema nikakve službene ponude za preuzimanje nekog kluba, ali i naglasio kako to ne znači da ponuda u bliskoj budućnosti neće biti.

Mourinho uopće ne razmišlja i ne brine zbog toga što trenutno nema posao. On je najbolji menadžer na svijetu, što ste već mogli vidjeti. Trenutno je u Brazilu na odmoru i kad se vrati, vidjet ćemo što ćemo napraviti. Ne bih sada pričao o mogućim angažmanima u Italiji, Španjolskoj ili Engleskoj, uskoro ćete znati više“, poručio je Mendes.

A sve su glasnija nagađanja kako je Mourinho uskoro i službeno postati novi menadžer Manchester Uniteda.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Jorge MendesCristiano RonaldoReal MadridJose MourinhoChelsea

Ostale Vijesti