Super Orlovi došli do trećeg mjesta nakon katastrofalne greške Tunižana (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.07.19. | 22:51

Kulminacija Afričkog kupa nacija.

Odigrana je pretposljednja utakmica Afričkog kupa nacija. Uoči finalnog ogleda Senegala i Alžira u petak, večeras je odigrana utakmica za treće mjesto. Bolji od reprezentacije Tunisa bila je Nigerija s minimalnih 1-0.

Najbitniji trenutak utakmice dogodio se već u trećoj minuti kada je Odion Ighalo iskoristio katastrofalnu reakciju obrane Tunisa. Nigerijac Collins je ubacio s lijeve strane, a lopta koja je išla u naručje vrataru Tunižana Ben Cherifiji, odjednom je postala ‘ničija’ nakon što je stopper Meriah krenuo na nju.

Nakon kraćeg karambola, lopta se odbila na peterac na nogu napadaču Super Orlova, Odionu Ighalu koji nije imao težak posao zabivši na prazan gol za, ispostavit će se, konačnih 1-0.

Imali sui  jedni i drugi prilika, a najzanimljivije je bilo pred sam kraj susreta, kada su Tunižani imali odličan pokušaj glavom nakon kornera, ali obrana Nigerije je uspjela očistiti prijetnju praktički s gol linije.

Ighalu je ovo bio peti gol na turniru, čime će gotovo sigurno postati najbolji strijelac turnira.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/wXBq" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Afrički kup nacijanigerijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti