REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Super Mario raskinuo sa Sionom, isti dan je dobio poziv bivšeg kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.09.23. | 09:44

Danas, kad ima 33 godine, a u CV-u klubove poput Intera, Cityja, Milana i Liverpoola, pitamo se – je li mogao više?

Super Mario Balotelli dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa švicarskim prvoligašem Sionom, javio je prvi Fabrizio Romano. Nekoć najtalentiraniji mladi napadač na svijetu, koji je prije nekoliko mjeseci na rođendanskoj torti imao zadatak ugasiti 33 svjećice, iz kluba odlazi nakon nešto više od godinu dana s ukupno šest postignutih pogodaka u 19 nastupa. Balotelliju je Sion bio 11. klub u profesionalnoj karijeri, ali on i dalje nije spreman reći svoj posljednji zbogom nogometu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako više nije u cvijetu mladosti, Balotelli je i dalje ‘majstor’. Jednostavno je, sve kuži i sve zna, samo… Što mu to vrijedi kad kod njega sve ovisi o tome kakve će se volje probuditi. Činjenica je da je igrao za velike klubove, da je zabijao važne golove, da je za ponajbolje stopere svijeta bio neukrotiv i da je na svojem vrhuncu bio jedan od najboljih napadača na svijetu. Ali, isto tako je činjenica da je zbog svoje ‘lude glave’ napravio manje nego li je, barem po talentu, mogao.

Ovakav razvoj događaja je bio i za očekivati budući da je Sion prošle sezone ispao iz eltinog ranga švicarskog nogometa. Trenutno jesu prvi u Challenge ligi, ali Balotelliju je ipak igrač za malo ozbiljnija natjecanja.

Odmah kako je objavljena vijest da odlazi iz Siona, u turskim medijima se pojavila vijest kako Balotellijev bivši klub, Adana Demirspor, već čeka s ugovorom u rukama. Ako Super Mario želi, već danas može postati novi igrač kluba koji je izbacio Osijek iz Europe!

Dakako, Mario se ne oglašava, zasad mudro šuti jer zna da mu ponuda neće nedostajati. Opet će se pričati i o Turskoj, Italiji, SAD-u… A vjerojatno i Saudijskoj Arabiji. Ipak je to sada ‘moderno’.

U svakom slučaju, Enfant terrible talijanskog nogometa sada opet traži novog poslodavca. Gdje će nastaviti karijeru u ovom trenutku nije poznato, ali budite sigurni da za koji god klub se u konačnici odlučio, interes za njim će odjednom nevjerojatno porasti. Ali, to je Mario Balotelli

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario BalotelliSionšvicarska nogometna liga

Ostale Vijesti