FC Hertha
FC Hertha

Šunjić je i službeno Herthin: "Jedva čekam početi, sretan sam što sam dobio ovu priliku"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.07.22. | 21:07

“Ivana Šunjića gledam dugi niz godina. Oduševljen sam što smo ga sada uspjeli dovesti u Herthu BSC,” rekao je Fredi Bobič

Sada je i službeno: Ivan Šunjić novi je igrač njemačke Herthe.

Berlinski klub jezavršio s još jednim novim potpisom, a hrvatski veznjak pridružio se na posudbi, ali klub je osigurao i opciju otkupa.

“Ivana Šunjića gledam dugi niz godina. Oduševljen sam što smo ga sada uspjeli dovesti u Herthu BSC,” rekao je Fredi Bobič.

"On je agresivan obrambeni vezni igrač koji osvaja loptu i njegov mentalitet i kvalitete savršeno će se uklopiti u nogomet koji želimo igrati."

Herthin novi igrač je uzbuđen zbog svog novog izazova u Njemačkoj:

“Stvarno sam sretan što sam dobio priliku igrati u novoj ligi i jedva čekam početi. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i želim se što prije uklopiti", istaknuo je Herthin novi broj 34.

Ovaj 25-godišnjak je posljednje tri godine proveo s Birmingham Cityjem u Championshipu. Šunjić, koji je za Hrvatsku debitirao 2017. godine, odigrao je 123 prvenstvene utakmice za klub i postigao šest golova. Također je šest puta nastupio u FA kupu. Šunjić je igrao za zagrebačku Lokomotivu i zagrebački Dinamo prije preseljenja u Englesku. S Dinamom je osvojio dva naslova (2014. i 2019.), kao i domaći Kup 2016. Šunjić je također osam puta nastupio u Europskoj ligi (plus šest puta u kvalifikacijama) i šest puta u Kvalifikacijama Lige prvaka za rekordne prvake Hrvatske.

(E.G.)


Tagovi

Ivan ŠunjićHertha

Ostale Vijesti