Suarez preokretom u 90. minuti donio pobjedu Barceloni i zasjeo na čelo ljestvice strijelaca (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.11.18. | 22:36

Teško izborena pobjeda Katalonaca.

Nogometaši Barcelone teškom su mukom došli do nova tri prvenstvena boda. Na gostovanju kod Rayo Vallecana gubili su do 87. minute, kada Dembele, a potom i Suarez zabijaju za preokret i bijeg na četiri boda prednosti pred Atletico Madridom.

Katalonce je u vodstvo doveo Luis Suarez na asistenciju Jordija Albe u klasičnoj akciji Blaugrane gdje duga lopta iz sredine. Iako se očekivalo 'torpediranje' pretposljednje momčadi La lige, nogometaši Raya imali su druge planove za večerašnji ogled.

Prvo je Pozo sjajnim udarcem sa 20-ak metara matirao Ter Stegena za izjednačenje, da bi u 57. minuti iskontrirali goste kada Garcia glavom zabija odbijanac za preokret.

Barca je napadala i svim se silama trudila doći do pogotka, a terensku nadmoć konačno je materijalizirala u 87. minuti kada je Ousmane Dembele – koji je ušao u igru u drugom dijelu – matirao domaćeg vratara lijepim polu-volejem.

Potpuni preokret donosi Luis Suarez svojim drugim pogotkom na utakmici. Urugvajac je utrčao na ubačaj s desne strane iz drugog plana i zabio svoj 9. prvenstveni pogodak ove sezone čime je zasjeo na čelo ljestvice strijelaca s pogotkom više od Iaga Aspasa i Cristiana Stuanija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Luis SuarezOusmane Dembele

Ostale Vijesti