Screenshot
Screenshot

Stršljenovi gledajte i učite: 74-godišnji Hodgson dijeli asistencije kao od šale (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.04.22. | 16:15

Vitalni starac odvrtio je film 40-ak godina unatrag i školovao svoje igrače

U siječnju su se iz uprave Watforda zahvalili Claudiju Ranieriju nakon što je talijanski stručnjak u klubu proveo tek 16 tjedana tijekom kojih je pobijedio u dvije od 13 utakmica. Nije se 70-godišnji Talijan snašao među Stršljenovima zbog čega Watford i danas tavori pri dnu lige. Točnije na 18. mjestu, dok mu Everton, koji je prvi iznad crte, bježi s tri boda viška, ali i dvije utakmice manje.

Zbog toga je vlasnik Gino Pozzo odlučio dignuti iz mirovine trenerskog dinosaura Roy Hodgsona. No da u tom 74-godišnjaku ima itekako vitalnosti, ali i nogometnog šmeka, pokazuje video isječak koji je osvanuo na službenom Twitter profilu Watforda. U njemu se može vidjeti Hodgsona kako na treningu pokazuje igraču Joao Pedru gdje će mu odigrati dodavanje, a nakon čega daje mekanu paraboličnu loptu koju Pedro iz trka zabija u gol. Vjerojatno ne postoji stariji asistent na premierligaškim terenima od simpatičnog Hodgsona...

Podsjetimo, 74-godišnjak je bio bez posla od konca prijašnje sezone koju je završio na klupi Crystal Palacea, a gaža u Watfordu mu je ukupno 22. posao u 46-godišnjoj trenerskoj karijeri. Prije Watforda radio je u 16 klubova u šest različitih europskih zemalja (u dva navrata je vodio i Milanski Inter tijekom 90-ih) i s još četiri nacionalne selekcije – Švicarskom, UAE-om, Finskom i Engleskom. Hodgson je osvojio nacionalna prvenstva u Danskoj i Švedskoj.



Tagovi

Premier ligaWatfordRoy Hodgson

Ostale Vijesti