Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Stigli sastavi (Dinamo – Omonia): Krznar ništa ne prepušta slučaju, Gavranović ipak na klupi

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 19:17

Modri danas u 20 sati igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka.

Damir Krznar se nije šalio. Trener Dinama odlučio je, nakon kiksa u prvom kolu 1. HNL protiv Slaven Belupa na Maksimiru, danas na travnjak poslati najbolje što ima na raspolaganju. Omonija je protivnik vrijedan respekta, a u Dinamu ništa ne žele prepustiti slučaju.

Trener Dinama na press konferenciji prije prvog ogleda protiv Ciprana je istaknuo kako ovu utakmicu shvaćaju maksimalno ozbiljno. Plavi protiv Valura, usprkos dvama pobjedama, nisu bili uvjerljivi, ali sjetimo li se prošle sezone ista je stvar bila u ogledu protiv Cluja. Gdje ja kasnije Dinamo dogurao u Europi, vjerujemo, nepotrebno je podsjećati.

Što se tiče gostiju, oni također danas na teren šalju ono najbolje što imaju. U vrhu napada bit će Duriš, Bautheac i Šćepović, a baš je srpski napadač netko od koga dolazi najveća opasnost po gol Livakovića.

Zanimljivo, Livaković danas brani, a iako je to potvrdio i sam Krznar jučer na konferenciji za medije, jučer tokom večeri se pojavila informacija kako je jedinica Vatrenih i Dinama odletjela put Otoka gdje je navodno trebala finalizirati transfer. Sve to je ubrzo demantirano, a Zadraninu danas sigurno ne nedostaje motivacije kako bi isprao gorak okus od posljednje utakmice i poraza u kojem je on grubo pogriješio i na taj način usmjerio tijek utakmice. No, i najboljima se događa, a ako netko ima 'kredita', onda je to Livaković. Uostalom, da ga nisu imali na svojem golu prošle sezone, gotovo pa sigurno četvrtfinale Europske lige ne bi vidjeli…

Spomenimo još kako utakmica počinje u 20 sati, glavni sudac je Pawel Gil iz Poljske, a uvjeti za igru su izvrsni.

Uzvrat se igra za sedam dana na Cipru, a iako je početak tog ogleda trebao biti u 18 sati, posljednje (neslužbene) informacije govore kako će se termin pomaknuti zbog nesnosnih vrućina na Cipru.

POČETNE POSTAVE

 



Tagovi

Dinamo ZagrebOmonia NicosiaKvalifikacije za Ligu prvakaLiga prvaka

Ostale Vijesti