Stara dama na Ronaldov pogon svladala Parmu i ostavila Inter na minus četiri (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.01.20. | 22:38

Cristiano je sada stigao do drugog mjesta ljestvice strijelaca u Serie A

Juventus je od samog starta bio bolji te je bilo potpuno jasno kako će Stara dama danas upisati nova tri boda. Usprkos dominaciji pogodak nije nikako nisu uspjeli zabiti, a kada su već svi mislili da će se na predah otići s početnih 0:0 ukazao se CR7.

Igrala se 43. minuta utakmice, lopta se spretno i sretno odbila do Portugalca koji je okomito krenuo prema golu, otvorio se na svoju jaču, desnu nogu, i onda uz pomoć gostujuće obrane, koja je skrenula njegov udarac, matirao Sepea.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/Nw45" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

U nastavku utakmice gledali smo potpuno isti film kao i u prvih 45 minuta. Juve je bio bolji, kontrolirao je utakmicu, ali Parma je bila ta koja je zabila prvi pogodak.

Scozzarella je izveo korner, lopta je išla točno na vrh peterca, a tamo između Ronalda i Ramseyja najviše skače danski napadač koji lijepim udarcem glavom matira Poljaka na vratima Crno bijelih.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/wQdl" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Ipak, taj rezultat nije se dugo zadržao na semaforu budući da je na scenu ponovno stupio Cristiano Ronaldo.

Napadač Bianconera prihvatio je jedno kratko dodavanje Dybale i iz trka zabio pored nemoćnog Sepea za veliko slavlje u Torinu.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a Juve je ovom pobjedom otišao na plus četiri u odnosu na drugoplasirani Inter.

Marko Pjaca cijeli je susret odgledao s klupe za rezervne igrače, a u sljedećem kolu Torinezi idu na teško gostovanje u Napulj, dok Parma na domaćem terenu dočekuje Udinese.

Dodajemo kako je Roma upisala gostujuću pobjedu nad Genoom, a konačni rezultat bio je 1:3 za Rimljane. Nikola Kalinić kod gostiju i Marko Pajač kod domaćina cijeli su susret odgledali s klupe za rezervne igrače.

Izvještaj s ostalih utakmica Serie A pogledajte OVDJE.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Cristiano Ronaldo

Ostale Vijesti