REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Poznato zašto je propao Vlašićev povratak u Premier ligu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.07.21. | 13:19

CSKA popušta oko plaćanja, Milan spreman udovoljiti uvjetima Rusa

Javna je tajna da Nikola Vlašić već ovog ljeta želi zamijeniti Rusiju nekom drugom destinacijom, a toga su svjesni i u moskovskom CSKA koji je spreman prodati hrvatskog reprezentativca pod određenim uvjetima. Od ranije se zna za interes Milana, a konkretnu ponudu poslao je i Brentford.

Engleski klub nadobudno je ponudio 15 milijuna eura Rusima, koji traže minimalno duplo od toga, te su dobili momentalnu odbijenicu. Kako navodi engleski novinar Danny Armstrong koji radi za ruski RT, dva su razloga zašto je taj transfer propao. Prvi je mala odšteta koja je ponuđena, a drugi leži u činjenici da se Vlašiću ne vraća u Premier ligu.


CSKA je prije dvije godine otkupio Vlašićev ugovor od Evertona za 15.7 milijuna eura i sada žele nešto zaraditi na njemu. Vlašiću se zapravo ide u Serie A, a tamo je najviše zagrizao Milan.

Kako navodi talijanski Tuttosport, CSKA bi moga omekšati s trenutnim potraživanjima iznosa od 30 milijuna i pristati na druge modele plaćanja. Rusi su spremni prodati Vlašića, ali samo ako iznos ukupnog transfera, s posudbom ili bez nje, dođe do brojke od 30 milijuna eura. Tuttosport piše da je Milan spreman udovoljiti tim uvjetima i završiti najveći transfer Vlašićeve karijere.


Tagovi

CSKA MoskvaNikola VlašićMilanBrentford

Ostale Vijesti