Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Stanite u red: Nakon Barcelone, Cityja, Napolija i Bešiktaša još jedan velikan prati šibenskog dragulja

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.02.22. | 08:40

Ako netko zna prepoznati talenta, onda su to oni...

U sjeni jučerašnjeg derbija, odigrana je i utakmica donjeg doma 1.HNL između Šibenika i Istre 1961. Trebamo reći da je to bila jedna od najslabijih utakmica 1.HNL u aktualnoj sezoni. U prvom dijelu vidjeli smo jedan pokušaj Šibenika i pogodak Diona Drene Belje, a u nastavku preokret domaćina na krilima strijelca i asistenta Antonija Marina.

Jučer je do 87. minute na terenu igrao Niko Rak, 18-godišnji talent Šibenika kojem je dvoboj protiv Istre 1961 bio 23. nastup ove sezone. Nakon što se uklopio u 'sivilo' svoje momčadi u prva četiri proljetna kola, jučer je odigrao dosta dobru utakmicu i bio je jedan od najaktivnijih igrača Narančastih.

Mladi Šibenčanin je u već nekoliko navrata punio stupce novinskih stupaca i internetskih portala, pa tako i našeg Germanijaka. Prvo su ga gledali skauti Manchester Ciyta, onda su stigli skauti Barcelone, pa Napolija i Bešiktaša, a jučer je na Šubićevcu Raka pratio Grads Fuhler, jedan od glavnih skauta Ajaxa, kluba poznatog po ponajboljoj nogometnoj školi na svijetu. Ako ne tko zna prepoznati talenta, onda su to Kopljanici.

Fuhrer je utakmicu proveo u društvu lijepe predsjednice Šibenika Marine Jurić, a razgovaralo se i o potencijalnoj suradnji između Ajaxa i Šibenika u vidu razmjene znanja i talenata.

Interes za mladog hrvatskog reprezentativca je veliki, a sve je izglednije da će Šibenik na kraju sezone uspjeti utržiti svojeg dragulja...


Tagovi

NK ŠibenikNiko RakPrva HNLAjax

Ostale Vijesti