St.Etienne preskočio Marseille nervoznom pobjedom protiv Nimesa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.04.19. | 22:27

Borbeni Nimes se ispromašivao.

St.Etienne ugostio je Nimes u jedinom večerašnjem susretu 30. kola francuske Ligue 1. te na kraju slavio 2:1 u borbenoj utakmici u kojoj je na kraju VAR morao presuditi kod pobjedničkog pogotka domaćina koji je s ova tri boda preskočio Marseille na četvrtom mjestu ljestvice.

Domaći navijači nisu se ni smjestili, a na semaforu je već pisalo vodstvo gostiju 0:1. Brza kontra gostiju okrunjena je lijepim pogotkom glavom, a strijelac je bio Antonin Bobichon (2').

 

 

Favorizirani domaćini ušli su s više motiva, a izjednačujući pogodak došao je jako brzo i poigravanje obrane domaćina iskoristio je Cabella (24') te sjajnim lobom potkopao loptu i prebacio vratara Nimesa.

 

 

St.Etienne je napadao više do kraja poluvremena, ali najbolja prilika pripala je gostima. Denis Bouanga je sve napravio kako treba, ali raspoloženi vratar je bio na mjestu pa su momčadi s rezultatom 1:1 otišle na predah.

U nastavku, prvu priliku je zapucao St.Etienne kada je udarac Nordina rukometnom obranom tj. nogom obranio vratar gostiju.

I onda kreće kanonada Nimesa koji su odlično koristili prostor iza leđa ambicioznog domaćina. Najrpije je Bouanga testirao vratara dalekometnim projektilom, a nakon udarca iz kuta u 64. minuti Bozok je pogodio gredu.

I kako to često u nogometu biva, onaj tko ne iskoristi svoje prilike, bude na kraju kažnjen.  Jako lijep pogodak postigao je snala\ljivi Berić za 2:1, a sudac je tražio provjeru VAR-a zbog potencijalnog zaleđa. Na kraju je tehnologija potvrdila pogodak za slavlje domaćina, ali i velike proteste Nimesa koji su smatrali da je akciji prethodio nedosuđeni aut.

 

 

(foto: Reuters)

 

 


Ostale Vijesti