REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Sprema se senzacionalan povratak, PSG će ga pokušati zadržati, ali zov Barcelone čini se jači

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.10.22. | 18:42

Vijest da bi od idućeg ljeta mogli ponovno uživati u Messijevim čarolijama u dresu katalonskog velikana donosi argentinska novinarka i prijateljica obitelji nogometaša

Kad je Barcelona putem svojih službenih kanala objavila da ne može produžiti suradnju s Lionelom Messijem cijeli nogometni svijet je ostao u šoku. Bila je to situacija koja je bitno uzdrmala navijače katalonskog velikana, ali i nogometni svijet općenito. Situacija oko produženja njegovog ugovora trajala je neko vrijeme, a onda kad je izgledalo da je sve dogovoreno došlo je do nemogućnosti produženja.

(4.50) Inter (4.00) Barcelona (1.90)

Dalje je sve povijest. Messi je nedugo nakon odlaska iz Barcelone postao dio PSG-a koji je tog ljeta slagao super-momčad s kojom je želio krenuti u pohod na europske trofeje. No do njih nisu stigli, a čini se da im je ovo zadnja sezona u kojoj to mogu probati s argentinskim velikanom.

Naime, ikona Barcelone bi se od idućeg ljeta mogla vratiti u staro jato. Govorio je još to Joan Laporta, predsjednik Barcelone koji je najavio da će učiniti sve ne bi li vratio čudesnog Argentinca. Ono što se pričalo izgleda da je i dogovoreno, a vijest donosi Veronica Brunati. Ova argentinska novinarka je velika prijateljica Messija i njegove obitelji, a na svom Twitter profilu objavila je ekskluzivnu vijest da se Messi od 1. lipnja 2023. godine vraća u Barcelonu.

Više detalja od toga nije objavila, osim toga da se vraća tamo gdje je njegova čarolija počela kojom je zadivio nogometni svijet. Taj transfer će biti bez odštete, a PSG će probati učiniti sve da nagovori po mnogima najboljeg nogometaša svih vremena na produženje suradnje. Međutim i prije ove svojevrsne potvrde naziralo se gdje će Messi nastaviti karijeru od idućeg ljeta, a to je očito odlučio prije pohoda na jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri. (km)


Tagovi

Lionel MessiBarcelonaJoan LaportaPSG

Ostale Vijesti