Sociedad na pogon dva wonderkida do nova tri boda, Šišmiši nadjačali Žutu podmornicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.11.19. | 22:45

Zanimljiv dan u La Ligi

Prvi su na teren izašli Kraljevi koji su na gostovanju kod Alavesa slavili rezultatom 1:2. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Dani Carvajal, a akciju je započeo Luka Modrić. Valja naglasiti kako se tom pobjedom Real popeo na vrh španjolskog prvenstva, a izvještaj s te utakmice već ste imali prilike čitati na Germanijaku.

Od ostalih utakmica valja izdvojiti onu između Real Sociedada i Eibara. Domaćin je slavio rezultatom 4:1, a strijelci pogodaka bili su Le Normand, Oyarzabal, Willian Jose i Odegaard kod domaćina, dok je za goste precizan bio Diop na asistenciju Inuija.

Betis je rezultatom 1:2 slavio na neugodnom gostovanju kod Mallorce. Iskusni veteran Joaquin zabio je prvi pogodak na utakmici iz kazenenog udarca u 7. minuti, da bi u 33. Fekir zabio za 0:2 vodstvo zeleno bijelih.

U nastavku utakmice Junior je iz kaznenog udarca zabio za 1:2, a taj se pogodak u konačnici pokazao kao posljednji na utakmici. Ovom pobjedom Betis je sada 12. sa 19 bodova, dok je Mallorca tik iznad zone ispadanja sa jednim bodom više od Celte koja je sada 18.

Zadnja utakmica na rasporedu bila je između Valencije i Villareala. Utakmica je završila rezultatom 2:1, a strijelci pogodaka bili Rodrigo i Torres kod domaćina, dok je kod gostiju je precizan bio Zambo Andre-Franck.

Domaćina je do pobjede vodila fantastična publika na Mestalli koja je neumorno navijala svih 90 minuta te su u potpunosti opravdali status 12. igrača Šišmiša.

Ovom pobjedom Valencija je sada stigla na sedmo mjesto, dok je Villareal sada 15. sa 18 bodova.

(foto: Reuters)


Tagovi

Real SociedadMikev OyarzabalMartin OdegaardValencia

Ostale Vijesti