Reuters/John Sibley
Reuters/John Sibley

Službeno: Super Frank je novi/stari trener Chelseaja!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 15:08

Bit će v.d. glavnog trenera do kraja sezone.

Plavi dim iznad Stamford Bridgea, Frank Lampard je novi v.d. glavnog trenera do kraja tekuće sezone!

Istinska legenda Plavaca, koji je posljednji angažman imao na klupi Evertona, dolazi završiti jednu iznimno turbulentnu sezonu za Chelsea u kojoj momčad ni izbliza nije ispunila očekivanja novih vlasnika.

Lampard je potpisao ugovor na dva i pol mjeseca, a Boehly i društvo sad će u miru tražiti trenera na dulje staze koji bi onda momčad trebao preuzeti po završetku ove sezone.

Super Frank je već odradio predstavljanje u novom/starom klubu. O njemu se ionako sve zna, a Boehly mu je poželio dobrodošlicu sljedećim riječima.

„Oduševljeni smo što se Frank vratio na Stamford Bridge. On je član Kuće slavnih Premier lige i legenda Chelseaja. Nastavljamo dubinsku i iscrpnu potragu za našim prvim trenerom, a navijačima želimo dati do znanja da imamo jasan plan za klupski napredak. Želimo si dati priliku da uspijemo, a Frank ima sve preduvjete da ostvari sve ciljeve koji su stavljeni pred njega. Ovog nas vikenda očekuje važna utakmica protiv Wolvesa, nakon čega se okrećemo Ligi prvaka i utakmicama protiv Real Madrida. Franku dajemo punu podršku, vjerujemo u pozitivan ishod svih naših nadolazećih utakmica do kraja sezone“, stoji u službenom dopisu kojeg zajednički potpisuju Todd Boehly i Behdad Eghbali.




Tagovi

Frank LampardChelseaPremier liga

Ostale Vijesti