Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Službeno: Stjepan Lončar potpisao za Ferencvaroš

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 14:44

Donosimo detalje transfera...

Nastavlja se prometni dan na Mercatu. Kako je i bilo najavljeno, Stjepan Lončar više nije član Rijeke.

Ekipa s Rujevice itekako ima razloga za zadovoljstvo. Sklopila je sjajan posao s mađarskim Ferencvarošem i sada može mirno potvrditi kako je posao vrijedan 2,5 milijuna eura + još 1,5 milijuna bonusa – sklopljen.

Stjepan Lončar je donedavno bio najskuplji igrač s Rujevice. Odigrao je 114 utakmica za Bijele, usput zabivši 12 pogodaka, dodao 14 asistencija.

U oproštajnoj poruci navijačima Rijeke, Stjepan je izjavio:

“Dogodilo se sve na brzinu, u isto vrijeme i tužna i sretna vijest. Tužna jer odlazim iz Rijeke, a sretna jer čeka me novi izazov. Imao sam uspješne tri godine u Rijeci, dva Kupa Hrvatske, skupine Europske lige, jako sam emotivno povezan s klubom. Stekao sam puno prijatelja koji su mi kao obitelj. Hvala navijačima na podršci, osjećao sam se kao doma”

24-godišnji povremeni reprezentativac BiH je stigao na Rujevicu 2018. godine iz Širokog Brijega. Prije dogovora s Ferencvarošem, imao nekoliko ponuda iz Italije, čak i Fulhama, no na kraju je ipak odlučio ostati bliže Hrvatskoj.

Ovaj rođeni Mostarac je povremeni član BiH reprezentacije za koju je za sada upisao devet nastupa, pet u službenim utakmicama, bez konkretnog učinka. S druge strane, u Rijeci je definitivno bio jedan od najbitnijih igrača ekipe.


Tagovi

Stjepan LončarRijekaFerencvaros

Ostale Vijesti