Službeno: Pogba potpisao za francuskog drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 09:41

Mogao je napraviti puno više da mu je nogomet predstavljao malo veću obavezu, ali njemu je dovoljno to što mu je brat jedna od najvećih zvijezda Premier lige ...

Florentin je najstariji od braće Pogba, a iako je svojevremeno bio okosnica St.Etienna, njegova karijera posljednjih godina ide silaznom putanjom.

Ovaj 29-godišnjak, koji igra pod zastavom Gvineje (18 nastupa), posljednjih pola godine bio je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor u Atlanta Unitedu, klubu iz MLS-a čiji je član postao nakon neuspješne avanture u turskom Genclerbirligiju.

Iako je igrao još za Celtu Vigo i Sedan, najbolje partije u svojoj karijeri pružao je u dresu St.Etienna čiji je član bio od ljeta 2012- do siječnja 2018. godine.

Njegov brat Paul također veoma blizu toga da ovog ljeta promijeni sredinu, a najviše se spominje potencijalni povratak u Juventus. S druge strane, Florentinov brat blizanac Mathias danas igra za španjolskog niželigaša Lorcu, ali je i on blizu toga da mu se klub ranije od očekivanog zahvali na suradnji.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Florentin PogbaJankomir TransformersLjetni prijelazni rokSochauxLigue 2

Ostale Vijesti