Action Images via Reuters/Matthew Childs
Action Images via Reuters/Matthew Childs

Službeno: Njemački reprezentativac iz Bluesa prešao u Topnike za 75 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.06.23. | 21:45

Arsenal se pohvali prvim potpisom ovoga ljeta

Njemački reprezentativac Kai Havertz će otići na kratko putovanje preko Londona i napustiti Chelsea kako bi se pridružio revoluciji Mikela Artete na Emiratesu. Arsenal je pristao potpisati Nijemca za 65 milijuna funti (15 mil. eura), uključujući 15 milijuna funti u dodacima, kako bi došao do potpisa 24-godišnjaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Viceprvak Premier lige borio se s konkurencijom Bayern Münchena kako bi sklopio ugovor za 24-godišnjaka i tako potvrdio svoje prvo pojačanje ovoga ljeta.

"Za mene je uzbudljivo pridružiti se ovom sjajnom klubu i biti dio Arsenalove obitelji", rekao je Havertz za Arsenalovu web stranicu i dodao:

"Ovaj klub ima tako veliku povijest i nadam se da možemo postići puno stvari. Mentalitet u momčadi Arsenala je vrlo visok i to možete osjetiti. To je bio jedan od razloga zašto je nedavno bilo tako teško igrati protiv Arsenala. Cilj je osvajanje trofeja i dat ću sve da to učinim za navijače i sve u klubu. Veselim se susretu sa svim igračima i stožerom kada se vratimo na predsezonu."


"Njemački reprezentativac zauvijek će imati mjesto u povijesti Chelseaja jer je postigao pobjedničke golove u finalu Lige prvaka 2021. i finalu FIFA Svjetskog klupskog prvenstva 2021.", poručio mu je na odlasku Chelsea.

Havertz je također podigao UEFA Superkup dok je bio igrač Chelseaja nakon pobjede nad Villarrealom u Belfastu. 24-godišnjak je stigao na Stamford Bridge u ljeto 2020. iz Bayer Leverkusena s reputacijom jednog od najsvjetlijih mladih talenata europskog nogometa.



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kai HavertzArsenalChelsea

Ostale Vijesti