Dubrava Tim Kabel
Dubrava Tim Kabel

Službeno: Mladi ukrajinski reprezentativac u Drugoj HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.04.22. | 10:12

Igrao je za U 17 vrstu za koju je i zabio osam pogodaka

Velika se borba vodi na drugoligaškim terenima u Hrvatskoj, Varaždin vodi s 42 boda iz 22 utakmice, dok su dva kluba sa zapada i istoka Zagreba, Rudeš i Dubrava, na drugom i trećem mjestu s 40 odnosno 36 bodova. Sva tri kluba ciljaju promociju u prvi razred hrvatskog nogometa, a do kraja je još osam kola u kojima će se svaki kiks skupo platiti.

A u toj bespoštednoj borbi spomenuti klubovi traže pojačanja na svim pozicijama. Tako se nedavno Rudeš pojačao Silvijem Marićem, ali neće se popularni Mara skidati u dres, nego će u ulozi sportskog direktora krojiti sportsku politiku kluba.

Sada se i Dubrava pojačala, no momčad s Klake je ipak odlučila podebljati svoj igrački roster potpisivanjem ukrajinskog nogometaša Edvarda Kobaka (20). Radi se o ofenzivnom igraču koji je proteklog tjedna trenirao pod budnim okom trenera Alena Šušnića i direktora Darka Šanteka, a koji su mu konačnici i dali ugovor. Kobak će već u petak kandidirati za nastup protiv zaprešićkog Intera.

Inače, Kobak je svoj nogometni put započeo u omladinskoj školi Dnjipra, da bi se zatim preselio u drugu momčad Šahtara, a posljednju je sezonu igrao u Karpatiju iz Krasnog.

Igrao je i za mlađe selekcije ukrajinske reprezentacije, za U 16 selekciju je zabilježio četiri nastupa, a za U 17 vrstu osam, ali i uz osam pogodaka.


Tagovi

Druga HNLDubrava Tim KabelNK RudešNK Varaždin

Ostale Vijesti