FC Southampton
FC Southampton

Službeno: Mislav Oršić novi je igrač Southamptona!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.01.23. | 18:31

"Jako sam sretan što sam ovdje. Spreman sam i motiviran za sve što me čeka", rekao je Orša pri potpisu ugovora

Mislav Oršić od danas je i službeno Svetac! Southampton je objavio kako je 30-godišnjak stavio svoj potpis na ugovor u trajanju od dvije i pol godine. Prvo je to pojačanje za klub s dna engelskog nogometnog prvenstva, a sudeći prema riječima donedavnog dinamovca, Southampton se nebi trebao tamo dugo zadržati.

„Sretan sam što sam ovdje, mislim da je san svakog nogometaša doći igrati u Premiership, a ja sam tu, spreman sam, motiviran i nadam se da ću pomoći momčadi u postizanju zacrtanih ciljeva. Nevjerojatna je atmosfera u klubu i siguran sam da ću uistinu uživati ​​u vremenu koje ću provesti ovdje. Trenutno je pomalo teška situacija za klub, no smatram da se moramo držati zajedno. Imamo samo jedan plan, ostati u Premiershipu. Moramo naporno raditi svaki dan i nadam se da ćemo na kraju godine biti sretni“, rekao je Oršić za službene stranice kluba pri potpisu ugovora.

Riječ-dvije je o friškom pojačanju dao i trener Svetaca Nathan Jones.

„Mislav će značajno doprinijeti našoj momčadi i drago mi je što smo ga uspjeli dovesti tako brzo ovog mjeseca. On je ozbiljan napadač i siguran sam da će svatko tko je pratio njegov napredak ili vidio što je postigao na Svjetskom prvenstvu shvatiti njegov talent. Uzbuđeni smo što je ovdje“. (pz)


Tagovi

Mislav OršićSouthampton

Ostale Vijesti