NK Maribor
NK Maribor

Službeno: Marko Tolić u Mariboru (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.08.22. | 16:29

26-godišnjak stiže na posudbu do kraja sezone

Marka Tolića se ove sezone uglavnom drži u maksimirskom zamrzivaču. Stoga je kreativni ofenzivac odlučio preseliti u susjedstvo, u Maribor kod Damira Krznara kako bi si osigurao opipljivu minutažu.

„Ovo je poseban trenutak za mene jer napuštam Zagreb po prvi put i po prvi put ću igrati u inozemstvu. Sretan sam što će mi novi izazov biti u Mariboru. Svjestan sam veličine kluba i tradicije koju ima u slovenskom nogometu. Ne mogu dočekati prve minute na travnjaku s ciljem da opravdam povjerenje. Svi koji pratimo nogomet znamo da Dinamo ima dva ili tri igrača za svaku poziciju. Želio sam veću minutažu, zbog toga sam se odlučio za Maribor i nadam se da ću nastaviti tamo gdje sam stao prošle sezone. Damir Krznar je imao veliku ulogu u mojoj odluci“, rekao je Tolić koji na Ljudski vrt dolazi na posudbu do kraja sezone.

A s obzirom da niti Mariboru na startu nove kampanje ne ide najbolje, i klub i Tolić bi si mogli međusobno pomoći. Slovenci su sjajnim škaricama Lovre Cveka eliminirani iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a u nizu su od devet utakmica u kojima nisu zabilježili pobjedu. Štoviše, na svom kontu u spomenutom periodu imaju čak sedam poraza.


Tagovi

Marko TolićDamir KrznarMaribor

Ostale Vijesti