Facebook ŠK Slovan
Facebook ŠK Slovan

Službeno: Marko Tolić otišao na posudbu u Slovan Bratislavu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.06.23. | 21:53

Očekivan rasplet s obzirom na pisanja posljednjih dana.

Nakon što se ranije dana porukom oprostio od Dinama, Marko Tolić otišao je na novu posudbu. Poslije sezone u Mariboru, novu posudbu Tolić će odraditi u Slovanu iz Bratislave. Radi se o posudbi s opcijom otkupa na kraju sezone. potvrdio je slovački klub na društvenim mrežama.

"Redove našeg kluba popunit će još jedno pojačanje. Riječ je o 26-godišnjem veznjaku Marku Toliću koji je u protekloj sezoni postigao 11 golova u 36 odigranih utakmica. Stoga se može pretpostaviti da će svojom napadačkom igrom značajno pomoći momčadi u nastojanju da odradi što uspješniju sezonu.

Ovaj angažman u vidu posudbe trajat će jednu sezonu s mogućnošću otkupa na kraju iste. Vjerujemo da će Marko (24) biti još jedna od uspješnih akvizicija koja će nam u bližoj ili daljnjoj budućnosti donijeti brojne sportske uspjehe", objavili su iz slovačkog kluba.

Tolić je u dosadašnjem tijeku karijere nastupao za Sesvete, Hrvatski dragovoljac, Lučko, Goricu, Lokomotivu, Dinamo i Maribor, za koji je prošle sezone zabio 11 golova i dodao 14 asistencija u 33 odigrane utakmice. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slovan BratislavaMarko TolićLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti