Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Tolić se oprostio od Dinama:"Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti, ostvario sam snove"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 21:05

Veznjak, koji je prošlu sezonu proveo u Mariboru, trebao bi potpisati za Slovan iz Bratislave

Marka Tolića nije Igor Bišćan vidio u svojim planovima, iako je prošlu sezonu odradio odlično na posudbi u Mariboru, povratak u Dinamo bio je samo formalan. Tolić nije započeo pripreme s Modrima, a u četvrtak je i službeno, na Instagramu objavio da odlazi iz Maksimira. Oprostio se emotivnom porukom:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Dragi Navijači, prijatelji kluba, treneri, čistačice, oružari, zaštitari, djelatnici kluba, dragi svi koji volite Dinamo - HVALA! Hvala svima koji su u bilo kojem smislu bili dio moga Putovanja u najdražem mi klubu. Hvala na komplimentima, steknutim prijateljstvima, ljubavi i vjeri koju ste mi pokazali, a posebno hvala na podršci u trenucima kada nije bilo lagano, a bilo je i takvih. Moja priča u nasem klubu došla je do kraja i vrijeme je da se s vama oprostim. S posebnim ću ponosom pamtiti sve zajedničke trenutke, pobjede, slavlja, gostovanja, a posebno maksimirsku atmosferu i zajedničke pjesme nakon pobjeda. Zahvaljujući dragom Bogu ostvario sam veliki dio svojih snova u posljednje tri godine i to su uspomene koje zagrebačkom klincu ostaju urezane do kraja života. Posebnu zahvalu svojim suigračima ostavljam za kraj. Dijelio sam svlacionicu s najvećim igracima u povijesti kluba, ali prije svega velikim ljudima. Naučili ste me profesionalizmu, ogromnoj količini rada, odricanja, privrženosti klubu, a ono najbitnije, načinu na koji se bori i zivi za sveti grb. @gnkdinamo želim svu sreću u budućnosti, nadam se da se vidimo nekom drugom prilikom! Voli vas Tola!", napisao je Tolić na Instragramu i ubrzo zaradio puno lajkova i komentara.

Marko Tolić trebao bi idućih dana potpisati za slovačkog prvaka Slovan iz Bratislave, moraju se riješiti još neki detalji, a tko zna, možda se s Modrima sretne uskoro, u kvalifikacijama Lige prvaka. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko TolićGNK DinamoSlovan Bratislava

Ostale Vijesti