Lokomotiva dovela tri nova igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 08:31

Na Kajzerici se spremaju za ispite u Ligi prvaka.

Lokomotiva je na svojim službenim stranicama objavila dolazak tri nova igrača. Na posudbu iz Dinama stiglo je najzvučnije od pojačanja - Marko Đira. 

Iako tek dvadesetjednogodišnjak, ovaj defenzivni veznjak već ima iskustvo igranja velikih europskih utakmica s tri nastupa u Ligi Prvaka. Marko Djira novi je igrač Lokomotive:

"Prije svega, sretan sam što sam došao u Lokomotivu. Želim se čim prije nametnuti treneru i da čim bolje odradimo ove kratke pripreme od sedam dana i dobro startamo u prvenstvu.

Moja očekivanja od Lokomotivine europske sezone? Treba ići utakmicu po utakmicu. Najprije dobro ući u sezonu, a onda nam slijedi Europa nakon 2 kola. Gledao sam ekipu u prošloj sezoni, ginuli su svaku utakmicu i takvim pristupom možemo daleko dogurati."

Iz makedonskog Vardara došao je Djemal Ibishi, devetnaestogodišnji ofenzivac.

 "Očekujem da budemo pravi i na svom nivou, da pomognem ekipi i na kraju budemo šampioni!" - s osmijehom govori Ibishi i nastavlja:

"Odlična je stvar što smo ušli u kvalifikacije za Ligu prvaka i dati ćemo sve od sebe u europskim izazovima. Pogledao sam skoro pola Lokomotivinih utakmica u protekloj sezoni i jako mi se sviđa stil igre i vjerujem da ću se dobro uklopiti. Hrvatska liga je bolja, kvalitetnija i na višem nivou od makedonske, bliža je europskom nogometu. Odlična je odskočna daska za karijeru u Europi, što je također moj motiv za dolazak u Lokomotivu!"

Pored njih stigao je i Kemal Osmanković, 23-godišnji stoper koji je igrao za sarajevski Željezničar. 

(foto: Goran Stanzl)


Tagovi

Marko ĐiraFran Karačić

Ostale Vijesti