Bivša desetka Rijeke i U-21 reprezentativac ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.02.20. | 13:03

Pod svaku cijenu su odlučili ući u viši rang natjecanja

Ovaj zanimljivi ofenzivni veznjak bio je netko oko koga su Riječani planirali izgraditi svoju budućnost, ali dolaskom Damira Miškovića na čelo kluba Čulina je, zajedno s još nekim igračima poniklim u riječkoj školi nogometa, poslan na posudbu nakon čega se više nije vraćao na Kvarner.

Ovaj 27-godišnjak rođen u okolici Zadra, točnije poznatoj Pridrazi iz kojeg je rodom i Mark Viduka, u mlađim kategorijama igrao je za Zadar, Hajduk Pridragu i Dalamtinac prije nego li je kao pionir stigao u Rijeku.

Debi za seniorsku momčad ostvario je u sezoni 09./10. protiv Osijeka, a nakon samo devet minuta na terenu zabio je i svoj prvijenac. Zvijezda je rođena, mislili su si mnogu simpatizeri plavo-bijelih u tim tenucima…

Ipak, kako to obično biva, Čulina nije iskoristio svoj puni potencijal, a opširniju priču o njegovoj karijeri već ste imali prilike čitati na Germanijaku ovog ljeta kada je odlučio svoju karijeru nastaviti u Serie C:

Dodajemo za kraj kako se Padova nalazi na 5. mjestu u Serie C-B te im je glavni cilj kroz dodatne kvalifikacije ili pak (teško dostižno) prvo mjesto tražiti svoj put ka povratku u Serie B, a transfer je potvrđen na službenim stranicama talijanskog kluba.

Osim Čuline klubu su pristupili Giacomo Zecca na šestomjesečnu posudbu iz Cesene te Pablo Frascatore iz Triestine.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Antonini ČulinaPadovaSerie CtransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti