Facebook NK Rudeš
Facebook NK Rudeš

Službeno: Ante Ćorić novi je igrač Rudeša!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 12:28

Bivši vezist Dinama i Rome potpisao je 1,5-godišnji ugovor

U želji da ovog proljeća napravi pravo sportsku čudo, te sačuva mjesto u elitnom razredu hrvatskog nogometa, treneru Davoru Mladini vodstvo Rudeša dovelo je još jedno zvučno ime i igrača koji je bio predodređen za velike stvari. Riječ je o 26-godišnjem Anti Ćoriću, bivšem, a Rudešani vjeruju, i budućem hrvatskom reprezentativcu, te nekadašnjem vezistu Dinama i Rome, objavio je klub iz zapadnog dijela Zagreba. Podsjećamo, Germanijak je prvi javio da Ćorić trenira s Rudešom...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ante Ćorić tijekom karijere osim za Modre i talijanskog velikana, igrao je i za Almeriju, WWW Venlo, ljubljansku Olimpiju te Zürich, s kojim je osvojio i naslov švicarskog prvaka. Najblistavije utakmice odigrao je u Dinamovom dresu, a ima iskustvo i igranja Lige prvaka, protiv najvećih europskih klubova, poput Arsenala, Olympique Lyona, Bayerna, Juventusa, Seville, Real Madrida… 

Naravno, imat će Ćorić priliku i svoje nogometno iskustvo prenositi na mlađe igrače Rudeša, iz kojeg poručuju da su zbog toga “iznimno sretni i uzbuđeni” što je Ćorić stavio potpis na 1,5-godišnji ugovor. 

“Sretan sam što sam se vratio u moj Zagreb. Naravno, Rudeš i ja imamo zajedničku viziju, te ćemo napraviti sve kako bi klub ostao u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Osobno sam u dobrom ritmu, noge su još malo teške od priprema, ali do početka sezone, sve će biti na pravom mjestu. I jedva čekam prve izazove”, rekao je Ante Ćorić za klupske digitalne kanale. 

S ovakvim raspletom presretan je i predsjednik kluba Josip Šimunić

“Naravno, jer znamo što Ante sve može i zna. Vidjeli smo i u prijateljskoj utakmici protiv Rogaške kako donosi razliku. Još kada uhvati pravi ritam... U svakom slučaju, uz njega će i naši mladi igrači imati priliku puno toga naučiti, tako da je ovo dvostruki dobitak za klub.” 

Direktor Stipe Čondrić, bio je kratak, ali jasan. 

“Ante je postao Rudešan. Prihvatio je izazov, a to pokazuje snagu karaktera. I takvi nam igrači trebaju”. (G)



Tagovi

Ante ĆorićNK RudešHrvatska nogometna ligaJosip ŠimunićStipe Čondrić

Ostale Vijesti