REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Službeno: Angel Di Maria besplatno napustio Juventus

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 18:45

Odigrao je 40 utakmica za Bianconere.

 Poslije samo jedne sezone u Torinu, Angel Di Maria odlazi iz Juventusa. Od crno-bijelog dresa oprostio se porukom na društvenim mrežama.

“Došao sam do kraja teške i komplicirane faze. Odlazim mirne duše kao netko tko je dao sve da klub nastavi osvajati naslove, ali nije bilo moguće. Odlazim s gorkim okusom neuspjeha, ali sa srećom što sam sa sobom doveo brojne prijatelje ove divne svlačionice čiji sam dio bio“, poručio je Argentinac povodom odlaska. 

On je u redove Stare dame stigao prošlog ljeta iz Paris Saint-Germaina, a u 40 utakmica za Bianconere zabilježio je učinak od osam golova i sedam asistencija.

“Hvala svim mojim suputnicima na ljubavi koju su mi iskazivali od prvog dana, uvijek sam se osjećao kao kod kuće. Veliki pozdrav svim igračima Juventusa na njihovoj svakodnevnoj ljubavi. Veliki zagrljaj. u srcu te nosim“, zaključio je u oproštajnoj poruci.

U kojem će klubu svjetski prvak s Argentinom nastaviti karijeru, još uvijek nije poznato. Fabrizio Romano prenosi kako je za njega zainteresirana Benfica, ali da Di Maria ima još nekoliko opcija. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Angel Di MariaJuventustransferi

Ostale Vijesti